Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Mascarpone- vaniljecreme
Lækker ostecreme som ikke har den gennemtrængende smag eller syre af ost. En silkeblød og lækker creme som kan bruges til hvad som helst.
Print opskrift
Pin opskrift
Forberedelse
5
minutes
mins
Arbejdstid
5
minutes
mins
Hvile tid (anbefalet)
2
hours
hrs
Total tid
10
minutes
mins
Måltid
Side Dish
Serveringer
1
portion
Ingredienser
250
g
mascarpone
helt koldt
1
spsk.
citronsaft
2
tsk.
vaniljepasta
eller 4 tsk. vaniljesukker
2,5
spsk.
honning
helst flydende
65
g
flormelis
2,5
dl
piskefløde
Instruktioner
Star med at blande mascarpone, citronsaft, vaniljepasta og honnings godt sammen.
Sigt flormelis ned i mascarpone massen og vend sammen til der ikke er flere klumper.
Pisk fløden let, den skal kun lige lave toppe når du fjerne piskeriset.
Vend fløden lidt af gangen ned i mascarpone cremen, og vend forsigtigt sammen til cremen er helt blandet sammen.
Cremen er nu klar til brug, men bliver kun bedre, og mere fast, af at stå på køl et par timer eller natten over.
Notes
Du kan lave mascarpone selv (se opskrift
her
), men så skal du undlade citronsaften da den ellers vil smage meget kraftigt af citron creme.