Start med at sæt ovnen på 200 grader, så den kan nå at varme op.
Hak løgene og hvidlæg fint og svits dem på en pande i lidt smør.
Tilføj nu kødet, og når kødet har skiftet farve tilsætter du tomaterne, tomatpure, æblecidereddike , balsamico, fløde og rørsukker. Lad det simre i 5-10 min.
Tilføj med basilikum, oregano, paprika og timian. Smag til med salt og evt. lidt fløde.
Nu skal lasagnen samles. Start med et lag kød i en ildfast form. Kom så lidt mornaysauce ovenpå og så et lag lasagneplader. Gentag ind til der ikke mere kødsovs. Afslut med kød og mornaysauce.
Drys den revne ost ovenpå og stil i ovnen i ca. 30-40 minutter. Tag ud og lad hvile i 10 minutter.
Server sammen med en frisk salat.
Notes
Kødsovsen kan også bruges alene og serveres med pasta, revet parmesan og en frisk salat.