Start med at skær alle grøntsager ud i små stykker, ca. 0,5 x 0,5 cm.
Hak chilien fint og steg den af på en tør gryde.
Tilføj raspolie til gryden og steg det hvide af forårsløgne og gulrødder ind det gulerødderne har fået let farve. Tilberedningen går hurtigere hvis man tilføjer en lille smule salt.
Tilføj vand og bouillon til gyden, og kog op.
Rens kyllingestykkerne og tilføj dem til suppen i hele bryststykker sammen med peberfrugten.
Lad kyllingen små koge i suppen i min. 30 min under låg. Vandet skal min. dække kyllingen.
Når kyllingen er kog færdig tage den op af gryden, i sætte til side, evt. i køleskab, til let afkøling.
Tilføj sukkerærter og skrues ned for suppen så den kun simre.
Når kylling er kølen let af, trævl så kyllingen med to gafler, så du får fine kyllinge stykker,
Servers med æggenudler, eller risnudler, og brød