Tænd ovnen på 190 grader alm. ovn.
Smelt smørret sammen med vandet og mælk i en gryde. Når smørret er smeltet tages den af varmen.
Sigt melet inden i kommet i gryde og kom det bagefter i gryden i mens der røres hurtigt rund med en gryde ske (gerne af træ). Tag gryden af varmen når det ligner en smørbolle.
Lad smørbollen køle af i min 5, da ægget bliver til rør æg hvis smørbollen er for når ægget tilføjes.
Pisk æggene sammen, og tilføj dem lidt ad gangen mens der røres kraftigt i gryden, ind til dejen er glat og smidig.
Kom dejen i en sprøjtepose med en tyl, og sprøjt en lille smule dej i alle kanterne af en bradepande og læg bagepapir oven på. Nu flytter bagepapiret sig ikke når der sprøjtes på bradepanden.
Sprøjt dejen ud i cirkler på ca. 6 cm i diameteren. Der skal være plads mellem dem da de vokser til ca. dobbelt størrelse.
De skal bages i midten af ovnen i ca. 15 min, ind til de er gyldnede.
Ovnen må ikke åbnes rør de er færdig bagt, ellers kollapser de!
Når de er færdig bagt flyttes de til en rist og afkøles helt.