Tænd oven på 175 grader alm. ovn
Bland først hvedemel, sukker, kakao, natron, bagepulver, salt og vaniljesukker sammen.
Blad nu æg, mælk og olie sammen. Sørg for æggene er bladet godt ud i resten.
Tilsæt de våde ingredienser lidt af gangen for at sikre der ikke kommer klumper.
Når alt væsken er i, kan den godt virke lidt tynd men det er helt normalt.
Kom bagepapir i en springform (Ø24cm) og smør siderne. Hæld nu dejen her i.
Bag kagen i midten af ovnen i ca. 40-45 minutter, eller til den er gennembagt.
Prøv at sikke en kødnål ind i midten af kagen og se.
Lad kagen køle lidt af i springformen (ca. 10-20 min), og tag den her efter ud af springformen for at køle af på en rist min 1 time og pak den herefter ind i film hvis den ikke skal bruges med det samme.
Hvis kagen skal bruges sammen med en creme eller mousse skal kage være helt kold, og må gerne have stået natten over.
Del evt. kagen i flere lag og fyld med creme/mousse og pynt med friske bær og chokolade.