Om mig og min kager – og hvordan jeg enlig endte med at lave en blog

6. marts 2021

Til at begynde med ville jeg lige lave en lille præsentation af mig selv, og kort fortælle hvad du kan finde på min blog.

Som du nok kan regne ud fra navnet på bloggen er jeg meget glad for mad. Jeg er uddannet bygningskonstruktør og nok mest af alt en ambitiøs amatør i køkkenet. Når jeg står i køkkenet er ambitionerne høje og det ender for det meste i (næsten) kontrolleret kaos, der fra navnet til bloggen!

Min interesse for mad startede faktisk da jeg flyttede hjemme fra. Jeg skulle lige pludselig stå for at lave mad selv, og ikke bare lave det mor eller far nu engang havde handlet ind til. I starten var det godt nok Nicki, min kæreste, som stod for det meste af madlavningen, men der blev der vendt rundt på, da han begyndte at arbejde mere og mere om aftenen.

Så måtte jeg jo i gang med at lærer at lave mad, for ellers fik vi først mad ved 21-22 tiden, og den holdt ikke helt i længden. Så jeg måtte i gang med at lave mad, og jeg fandt ret hurtigt ud af at jeg faktisk syntes det var enlig meget sjovt.

Og langsomt hen af vejen begyndte jeg også at lave desserter. Og kager. Og en masse andre ting i køkkenet. Og jeg hyggede mig. Det var nok det der kom mest bag på mig, at jeg rent faktisk kunne finde ud af det, og at det var sjovt.

Men som jeg begyndte at blive bedre og bedre til at lave mad og kager, begyndte jeg at ville ændre i opskrifterne. Så jeg begyndte at skrive dem ned i diverse bøger, i blokke og til sidst anede jeg ikke hvor jeg havde de forskellige opskrifter henne. Og lige som så mange andre der har lavet en blog om mad, så startede mit behov for at finde en måde at skrive det hele ned et samlet sted.

Og da min kæreste forslog jeg kunne begynde at lave YouTube videoer over det jeg laver som en ny udfordring, besluttede jeg mig for at gøre noget mere seriøst ud af min blog, så det ikke kun var tilgængelig for mig, men for dem som så min videoer og alle andre.

Jeg vil næsten garantere for at jeg kommer til at lave fejl, og der helt sikker vil være noget flere ting som skal rettes til med tiden, men jeg gør det her helt og aldeles som et hobby projekt. Derfor skal I være mere end velkommen til at komme med forslag eller ris og ros.

Jeg håber kan bruge mine opskrifter og jeg glæder mig at arbejde videre med blog.